03 September 2008

HaYaT.FM 104.7

tu lau korang nk tau.to la lambang kepada station radio yg aku pg smlm tuk ditemuramah bersama duaorg lagi sahabat aku,shahid dan angah yg mencritakan ttg
ramdhan kat msia cmne..aku pun xtau cmne la aku leh smpai sane ni..ni sume keje kawan2 aku la ni...tp xpe la..satu pengalaman yg aku akn ingat wlupun bhse arab aku ni berterabur..dah la tggl sefasal lg..tp bahase arab aku ni tak mantap2 lg..tak tau la cmne..klu nk tau..hayat.fm nilah satu2nye station radio yg berbentuk islamic sikit mcam ikin kat msia..ikim ke ikin ke ikip?hehe..jd sbb tu la nk temuramah ramdhan..nk tau dlm semua ngre islm menyambut ramdhan cmne...arini dr OMAN lak..cuak pun ade gak smlm..dgn xselesa sikit sbb xleh gerak takut nt dgn lak org...hehe..wlu apepun bg aku pengalaman yg best la..nt cd die smpai kat MSD..tak tau la kene komen cmne nt...hehe...klu korg nk tau lau kat MSIA ke baik sini..dieorg ni kadng2 menyamar call konon2 org lain..saje je nk bg cm org dgr..hehe..pastu pakat ngn aku lg wt kejutan konon2 ade calling dr msia..padahal dieorg yg call ayah angah..nk bg suprise le tu.hehe...wlu apepun.tq HAYAT.FM

ni testing dulu ni sbelum nk ON AIR..hehe

tu xmerah lg ON AIR tu..maknenye leh la memain lg..hehe

yg bawak kami tu name die MOHAMMAD..baik die tu..

4 comments:

inarihiroshi,  Thursday, September 04, 2008  

nape lak sebut ikip lak??????????????????

hIrOsHiNaRi Thursday, September 04, 2008  

saje je la..xde kene mengene yg idup dan yg mati..hehe

anap_ilmi Thursday, September 04, 2008  

kalau aku ader kt sane..mesti ko ajak aku kn?haha...

hIrOsHiNaRi Friday, September 05, 2008  

tu la ko..sape suh xde..kan da rugi..hehe

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO