07 September 2008

MaRi MeRiaHkAn FrieNdStEr AnDa!!

skrg ni waktu sahur..patutnye aku makan tak pun tadarus ke..tp aku gatal2 tgn lak nk update blog aku ni..

ni cm berita gembira la pada sape yg suke menghiasi friendster mereka ni agar nmpak meriah..jd aku nk kongsila ngn korang sume yg berminat..aku pun baru tau gak bende ni...wlu apepun thankz la pada ADIWIDGET..pertamenye sbb dielah yg memberi die aku tuk post baru aku ni..kedua aku menciplak la sikit
hasil die..wlu bgaimanapun,aku ni nk perkembangkan je hasil die je..jd xde la die rugi pape pun sbb aku bgtau korg pasal die..cume aku amik je..
gambr2 kat bawah tu tu adalah step2 tuk nk masukkan dlm FS korang tu widget kat cornersite korang agar nmpk ceria sikit.
sbgai contoh ..ni die..http://profiles.friendster.com/user.php
jd lau korang de minat..leh la wat cmtu..


jd lau korang nk wt pilihan tuk cornersite korang leh la terus ke link ni..http://adiwidget.blogspot.com/
bukan setakat tuk FS korang..tp leh gak tuk BLOG korang yg mantap2 tu..
wlu apepun thankz tu ADI....
SELAMAT MENCUBA....

4 comments:

Mohd Adam-Zurairi Mohd Rawi Sunday, September 07, 2008  

aku blur lagi la..

tu utk apa??..taw la utk mencantikkan profile blog..tp kt bhgn mana??..

anap_ilmi Sunday, September 07, 2008  

giler..bkk tutorial...bgs2..ader perkembangan

hIrOsHiNaRi Sunday, September 07, 2008  

hehe..malu la pulak 4 anap

hIrOsHiNaRi Sunday, September 07, 2008  

ade la dam..lau ko tgk kat blog aku ade kat corner kanan aku belah bawah..same gak kat dlm fs aku...
saje je tuk menctikkan..xde apepun..hehe..
tu la name die widget

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO