31 January 2009

LuTfY OrDeR

sempena lutfy senyum kawan aku dr mutah yg juga memerangkap kawan baik aku jugakla..die dtg lepak kat umah aku..jd aku bg la layanan..nk tukar template pun aku sanggup tuk die..sbb die layan aku kat umah die dulu mase ade pertandingan futsal permata baru ni mmg first classnyer lah.. aku ni xla pandai sgt nk wat orgnye blog jd best..cume aku wat sekadar yg mampu la..nt org ckp lak aku ni macam bgs je nk wat order² ni..tp xde la lawa sgt nk watkanmarah..jd harap pahamlahtakbole...aku hanye tlg ikhlas dan sukerela serta cube beri manfaat ape yg aku tau supaya tak lupe.. jd ni ni die sebelum dan selepas blog lutfy

sebelum

selepas

jd..tu la hasil die yg tuan die sendiri pun setuju dgn perubahan tersebut..tq pada lutfy sebab percaya dekat aku ni..menari
post signature

4 comments:

Sabri Sunday, February 01, 2009  

wow, bro.. best ke pakai blogspot.. jom la tuka ke wordpress.. hehehe..

hIrOsHiNaRi Sunday, February 01, 2009  

ye..bro..niat da ade da..tp xle nk wat lg bro..mcm suke je lg kat sini.hehe

Sabri Monday, February 02, 2009  

ouh, hehe.. tkpe la kalau suke kat cni..

hIrOsHiNaRi Monday, February 02, 2009  

tq sab..thanks sbb komen

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO