18 December 2008

TaBiK SPriNg

baru2 ini dunia digemparkan dgn sebuah insiden yg melibatkan maruah seorg presiden amerika yg dikatakan berkuasa dgn mempunyai askar yg kuat dan mampu tuk memusnahkan negara yg menentangnya..xlain xbukan siapa lagi presiden yg zalim itu klu bukan namanye BUSH..

insiden melemparkan kasut ke arah bush adalah satu penghinaan yg sgt hebat padanya..kasut yg dipakai dikaki mahu dihinggapkan ke muka yg mulia bg setiap org..inilah kehinaan yg hampir bush kene..bersesuaianlah dgn die yg menjahanamkan negara islam..sungguh kurang ajar..hehe..

pendapat aku..memang sungguh berani insan yg bernama MUNTADAR AL-ZAIDI wlupun tahu akibatnye..mmg tabik springla..kdg2 geram gakkan..berapa ramai yg pandai santau ke..antar jin cam cite PUAKA NIYANG RAPIK kan...xnk pulak antr kat bush tu suh insaf skt ke..hehe..las2..amik,kasut gak yg hampir melekat kat muke die..dgr cite,muntadar tu da teruk kene belasah..sian die.. arab sedunia memuji tindakan beliau itu..sampaikan dah ade game baling kasut kan muke bush tu..ni die klu berani fight ngn aku bape korg dpt plg tggi..hehe..ni die gamebushkasut

kat sini aku bukan nk cite pasal bush pun tp pasal smgt seorg insan yg berani yg mane..xmampu sesape pun yg berani sebelum ni..baik berpangkat dan berkuasa..cume tunduk dan xberani nk suare..

best gak lau kasut ni wat baling..hehe

6 comments:

Mr. Janggel Friday, December 19, 2008  

Huhuhu tu la dia kisah dunia... Game kasut kat muka BUSH tu dah lama ada dah sebenarnya sebelum kest tu lagi..tak silap dah 3-4 tahun lepas dah..heheheh menjadi kenyataan pulak rupanya..

hIrOsHiNaRi Friday, December 19, 2008  

alamat...kirenye aku ni da lambat la ni dpt info..hehe..pdn muke die..hehe

Dhiya Sunday, December 21, 2008  

salam..saudara, adalah dangkal jika perkara sihir,santau, jin dan sewaktu dengannya dijadikan method utk menyerang kafir laknatullah.*ana tahu enta sdg berguraw penggunaan santau..* perkara itu memang menyalahi di sisi syarak bkn mengikut manhaj an-nubuwwah. meskipun orang non-islam memperlakukannya terhadap bush.apakah nasib umat Islam akn berubah?bagaimana dengan kuncu2nya? utk menewaskan org dengan cara halus mungkin mudah..tetapi itu bukanlah yg kita hendaki. akan tetapi sistem pemerintahan itu sendiri. ape beza nye pemimpin lama dan baru jika masih menggunakan kenderaan lama yg jelas tidak syarie?maka berfikirlah, berusahlah dan berkorbanlah utk menegakkan sistem pemerintahan Islam yg diredhai Allah iaitu pemerintah yg mengikut minhaj an-nubwwah. janji Allah itu benar seperti dilisankan oleh kekasihNya Nabi SAW:

"...selepas itu, akan kembali Khilafah Ala Minhaj An-Nubuwwah" (HR Ahmad)

wallahulam..
salam ukhwah..

hIrOsHiNaRi Sunday, December 21, 2008  

tq..xde hal la nk bgtau..ana pun tau je..cume sekadar bergurau..tp niat dihati tu jauh sekali nk wat..
ana pun belajar..mane mungkin tidak tahu..cume niat dihati tuk bergurau je..jd same2lah kite renungkan..
kdg2 ape yg diguraukan diambil berat org lain..terima kasih kerana mengambil berat hal ehwal saudra islam anda..tq sbb ziarah blog ana..

Dhiya Monday, December 22, 2008  

takpe..ana tahu enta sdg berguraw. mustahillah peljar yg study dimesir boleh bertindak sedemkian. hmmm, izin kn ana link blog enta di blog ana..

hIrOsHiNaRi Monday, December 22, 2008  

erm....boleh je...ana dijordan la..hehe..ana pun same nk gak linkkn..tq

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO