17 December 2008

DuNiA TrAviAn


rini aku nk kongsikan korang satu game online..mule2 macam xbest je..tp lame2 men cm layan je tau..sbb best la kan..hehe..
Travian ialah permainan peluncur yang memaparkan dunia dengan ribuan pemain sebenar. Seseorang memulakan permainan bertindak sebagai ketua kampung kecil..
yg bestnye die ni die ni xyah nk gune otak sgt pun..cume kadang2 je..
cume kene slu tgk la..sbb game ni membentuk pemikiran bagaimana nk menguasai kehebatan tentera2 lain..jd kite kenelah perlukan persediaan yg lengkap tuk melawan tentera lain dan bertahan dr serangan..mmg best gak..aku stakat ni nk hampir 5bulan gak la layan game ni..hehe..ade bran??hehe
klik sini travian tuk melayari game ni..yg bestnye lau xpandai b.i pun leh sbb ade bahase melayu tu...
semoga enjoy...

2 comments:

Mr. Janggel Thursday, December 18, 2008  

same concept like Age of Empire I, II, III, and also the Ceasar. Kalau dah main memang tak bleh nak berhenti... Ralit la katanyer...

hIrOsHiNaRi Thursday, December 18, 2008  

wa..lg hebat brader kite srg ni ye...
bgs2..

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO