28 January 2009

MeSiN LiPaT BaJu

video

pagi td tgh2 aku belek² laptop kawan aku si dol,aku ternampak la satu video care² ngjar camne nk lipat baju ngn mudah macam dekat kedai..memang smart la..da la cuti ni boring sgtkan..lg² pinjaman yg xmasuk²kan..lg tensenkantension..nt aku nk try la bile aku jumpe kotak2 yg xterpakaikan...mmg aku tertarik dan menarikfs12 la bile tgk video die ni..best siut..hehe..
jd pada sape² yg nak try..silalah..dan yg pasti..aku org pertama yg akan mencubenye..sbb aku ni xreti nk lipat baju betul²,sbb mesti xpernah nk center..hehe..caiyuk²
post signature

6 comments:

@ Coy Thursday, January 29, 2009  

wah keren banget mau donk bikin hehe...


OOT
Ada award untukmu diambil ya....

inarihiroshi,  Thursday, January 29, 2009  

wa besnye..k hiroshi bt,nnti da kawin seng xdela bju berseph kan..haha

hIrOsHiNaRi Thursday, January 29, 2009  

to inarihiroshi
aik..cmne ni?yg kenenye tuk mudahkan die la..baru cepatkan..xgitu..

hIrOsHiNaRi Thursday, January 29, 2009  

to @coy
ermm...tq²..watlah klu suke..hehe.ok tq 4 award ye..hehe

sickchild Friday, January 30, 2009  

hahahahahaha.
nak try gak la. haha.
best.

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO