26 September 2008

C.E.R.A.I.A.N

rini aku xtau nk wtpe..sbb cuti kan..lau x aku g jamiah je la..akhirnye setel gak la urusan badil aku sebyk dua
madah ni..ALHAMDULILLAH la...sbb semua dpt setel ngn licin la..cume musajjil perempuan tu yg kerek sikit...benci aku...
tp tu bukan la topik aku arini la kan...hehe..
aku cume nk tunjukkan kat sape yg minat mengadobe je ni..
ni hasil satu lg ceraian yg diwat ngn mudah sekali...sape nk tau,antr la komen...hehe..

wt ni sng gile2..ade rahsia die...xnk la bgtau awl2..hehe..
ape2pun enjoyla ngn hasil ini...
ni yg original..dan bukan spicy...hehe

ni hasilnye...sng nk wt..nk ke?hehe

sy budak baru belajar..klu slh..tlg la tjkkn ye..


7 comments:

muhiy,  Friday, September 26, 2008  

wa..cmne ko wat ni?
nt ajr ye..nk wt blog pun aku kene belajar ngn ko...haha

inarihiroshi,  Friday, September 26, 2008  

haah mkcik musjil 2 kerk gler..bajet die sorg je bes,kononnye sumer org nk g kat die la..hampeh mkcik musjil..:P

hIrOsHiNaRi Friday, September 26, 2008  

disokong 100%..mmg mkcik tu hampeh n xleh pki lgsg..hehe

anap_ilmi Saturday, September 27, 2008  

ko ingt klakar ker?kt mesia dah ader perisa len dah..berlimau tapi xmasam, berbawang tapi xbau, bercili tp xpedas...ahakz

hIrOsHiNaRi Saturday, September 27, 2008  

haha...aku suke yg spicy gak nap...haha

hIrOsHiNaRi Sunday, September 28, 2008  

aku ni da xde bnde nk post ker!!!??adoyaiii...
muhiy wrote...hahaha

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO