10 January 2009

TuToRiAL SignAtUrE

wlupun sibuk ngn exmkantensioncmne lak aku leh terjebak nk wat post ni?sbnrnye aku da serabut sgt nk bace buku..jd nk elakkan ngantukkan..ataupun nk rilexkan otak ni..jd bek aku kongsi ngn sume org yg tak tau cmne nk wat signature kat setiap post kitekan..cthnye signature

yg da aku wat...tu yg kat bawah sekali
tu yg tulis hiroshinariworld™ tu la die..question
ok klu sape yg berminat..ikut tutorial ni :





  1. pergi ke laman web ni..die akan membantu anda membuat signature yg xmengigil2 kite tu.klik sini signature
  2. kemudian copy code signature tu ye..jgn lupe k
  3. ok..bile da setel pilih sign yg cantik sampai tak terpilih yg cantik tu..korang pergi kat dashboard->>settings ->>Formatting->>post template->>pastekan code signature tu kat situ->>kemudian save
  4. pg wat new posting tuk pastikan die ade
  5. tara...da siap..hehetepuktangan

jd selamatlah tuk menunjukkan signature bg sape yg berminat ye..babai

post signature

11 comments:

Mr. Janggel Monday, January 12, 2009  

Salam..wah.wah.wah semakin maju skg! Tahniah..erk bilenyer nak tlong makeup blog aku plak??

hIrOsHiNaRi Monday, January 12, 2009  

salam...hehe..iye boleh je nk watkan...eh seyes ke janggel ni..hehe

inarihiroshi,  Monday, January 12, 2009  

cmne klu nk sign hiroshi gemuk lak..hehe

Mr. Janggel Monday, January 12, 2009  

siyes arrr....bukan maen-maen tau kehkehkeh...

hIrOsHiNaRi Monday, January 12, 2009  

siut je..lau nk bgtau je la..eh aku ni pandai sgt ke?tp klu nk..leh je tlg..ckp je nk ape..akan sy usahakan..cewahh..

hIrOsHiNaRi Monday, January 12, 2009  

nk sign hiroshi gemuk..erm mustahil..sbb die kurus dan tuff..hehe

Mr. Janggel Tuesday, January 13, 2009  

Nak suh ente buatkan layout baru untuk blog wordpress ana. kekekekek boleh ker?
**saje je ngaco ko...selamat berexam.

hIrOsHiNaRi Tuesday, January 13, 2009  

haha..saje je die mengaco..oo..
xpe2..tq.slmt exm jgk..

miss_nailofar Sunday, March 01, 2009  

salam.. hiroshi, nape x jadi ek signature.. adehai.. ape yg salah ni yerk.. dah pastekan cpde tu, kendian save.. malangnya, yang appear cuma code yg dipaste, bukan signature:-(

hIrOsHiNaRi Tuesday, March 03, 2009  

boleh je..cube miss tgk betul2 dari...org lain leh je..hehe

MuhIy mEnuLis Tuesday, March 24, 2009  

tutorial ko nie mmg xlngkap...tp disbbkan aku power dpt gk buat,,hahaha,,,msuk bakul!!

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO