19 April 2009

N9 Vs Q-LatE

Malam td telah berlangsung satu perlawanan yang dinanti2kan oleh orang noghori ngn ore klate ni..entahlah..lau nghori lawan klate je mesti gaduh2..dari dulu lagi mmg cmtu, xleh nk jumpe je..lau jumpe mesti nk gocoh je..hehefs10yelah, klu da kat klate tu dah sampai terbakar trak polis..jd aku saje nk tgk dan lihat apakah gelagat yang akan berlaku di tompat den ni ha..adakah sama je akan terjadi peristiwa di klate or tidak..tp ternyata sekali malam td tidak berlaku kejadian yang tidak diingini..cume lau lepas mercun tu perkara biasa je la...hehe..

sebenarnye noghori dan ade kelebihan bertanding ditempat sendiri, pastu da la menang kat klate, pastu malam td jaring dulu..tp noghori tu xdapat nk manfaatkan peluang da sedia ada..mybe bukan rezekinya..hehe..


kelakar gak tgk malam td...mule2 penyokong n9 sembilan bapak bising dengan sorakan..bile nk kene satu mule slow la..tambah satu lagi..amik terdiam terus..yang klate lak...mule2 diam je sbb cuak...pastu mule la die tgk nk monang da..lagi kuat la..Noghori la ni terlampau bertahan pas da wat satu gol..tu yang mudah klate ni nk wat gertakan kat noghori da..xpelah..sabar je la..



paling xtahannye..ado gak yg memaki hamun..aku selaku pemerhati yg setia...setakat gelak je yang aku leh wat..lau jerit2 nt ado yg xdo suare lak..kawan aku ni bapak fanatik abih sume nk ngamuk..ha nk tau sape die?ape lagi PM la aku..heheangel

bg penyokong noghori jangan la berputus asa sobab tak monang..ado peluang lagi la..bg la can dieorang datang jauh2 nt xmenang sian lak..da la ramai...sengihnampakgigi...xpo lau n9 kat msia ni xmonang..jgn risau kat jordan mosti monang yo..fs25
eh aku pegi tgk malam td? ha..jgn fitnah den lak ye lau xtau..haha
post signature

5 comments:

anap_ilmi Sunday, April 19, 2009  

ko jmpe tak kwn setaman ko tu?

Mr. Janggel Sunday, April 19, 2009  

Wah ko g tengok kat setadium tu?? tak takut kene humban ngan botol kr? wakakaka

teman ni jenih tak minat bola, games lain ok tapi kalo bola memang anti habis-habisan..wakakaka

aiSyaLiciOus Monday, April 20, 2009  

sya pon g gak la..dok kat tmpat baju besar dlm pic awak 2..hehe..to ahnaf: kawan setaman?? kembau ker?? mesti la jmpe kan hiroshi...sbb deyall men la..kan tunggak n9..hehe..tp mmg xpuas ati la sbb n9 dah leading dah 1st half last2 x mng plak..sodih den..tp xper...masuk pon pakai pas player...freeeee.....hehehehh....

Endofday Tuesday, April 21, 2009  

asal ko x bakar trak polis kat lua stadium tu...xpon g pijak aidil cam halim napi ke..glamour sket haha

hIrOsHiNaRi Tuesday, April 21, 2009  

to ahnaf : mestilah..sebelum main lagi aku da bagi semangat kat die mase die kat umahh

to janggel : how about badminton..hehe

to aisyalicius : yeke dapat pas player..nk.penat je bayar..hehe

to endofday : xnk la die setaman aku la...haha

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO