06 May 2009

MeMoRy : DRiViNg LiCenCe

Jikalau sebelum2 ni aku bawak kereta ke PD ke Rembau ke Giant ke secara haram..tp keharaman tu dah berakhir dengan penantian lesen selama sebulan yang aku tunggu selama ni..dengan lesen yang sah oleh sirim..eh JPJ..kenape aku xcited sgt nk ade lesen ni?eh aku ke kene jawab?hehe

Sebenarnya aku mmg excited nk dapatkan lesen keta ni..sbb pertama kawan2 aku mase kat Jordan dulu ramai yang da ade lesen siap sukati dieorng je sewa keta..nasib ade yg beri kepercayaan tuk aku bawak..hehe...pastu kat Malaysia ni lak ramai lak tya aku ade lesen ke x?pastu siap berlagak lagi dieorg ade lesen P..hehe..jadi ape ko tgk aku terus dapat FULL lg BIDUNI P..hahaha

tp mase nk test ritu mmg kecuakkan tu mmg cuak la..ramai lak yang tgk..da la no aku no 80 jauh gile..selamat wat ok je....nk tggu bawak kat jalan raya mmg tggu 4jam lebih nk sampai giliran aku..cuak gak..tester die diam je sampai sudah..ingt org kelantan peramah..diam je..mesti lapar ni xmakan ... tu yang diam semacam je..

syukur dah ade lesen..nt leh la berbakti pada sape2 yang perlukan pertolongan..
klu sebelum ni..gaya aku seperti mat rempit jalanan..(cam haram) sekarang gaya ku ini sudah berubah menjadi to fast to furious..kiki..or TRansporter..kahkah..

post signature

12 comments:

miss ubi Wednesday, May 06, 2009  

ha....kan ubi dah kata...amik lesen....wahaha..betulla tekaan ubi ri tu..

hIrOsHiNaRi Wednesday, May 06, 2009  

wa betul la ubi..amik hadiah keledek ni..hehe

Anonymous,  Wednesday, May 06, 2009  

wa seronk nmpak bergurau senda..tumpag lalu sje

hIrOsHiNaRi Wednesday, May 06, 2009  

da detect da sape die ni..anonymous..

:: Alif :: Dal :: Mim :: Wednesday, May 06, 2009  

huh...boleh la bawa aku g jalan plk lepas ni..

hIrOsHiNaRi Wednesday, May 06, 2009  

boleh..tp nek waja ko la..hehe

anap_ilmi Wednesday, May 06, 2009  

uhuk2..aku bg masa ko sblm aku balik,beli kreta plak, nnt leh bwk aku jln2.penat dah drivekan tuk ko slm neh.kiki..

naufalhaziq Thursday, May 07, 2009  

license driving ke driving license?

:: Alif :: Dal :: Mim :: Thursday, May 07, 2009  

weh..lawa la rambut ko dlm lesen ko tuh...

apsal tak smpt nk g rebonding ke??

guna sikat pun patah... ;p

hIrOsHiNaRi Thursday, May 07, 2009  

to anap..xpe pakai kete sportage ko je pun boleh..hehe

to naufal..ni la anjakkan paradigma...hahaha

adam : yeke aku?ko xnk wat ke?hehe

:: Alif :: Dal :: Mim :: Saturday, May 09, 2009  

tolong ajar aku...weyh..da ada lesen ni rerajin la turun PD..g mkn sesama..

hIrOsHiNaRi Sunday, May 10, 2009  

xnk la turun lau tempat ko tu kat kampung pd..wat rosak keto den jo...hahahaha

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO