16 May 2009

SeLaMaT HaRi GuRu

bulan lima ni..banyak sangat sambutankan..mula-mula hari buruh sedunia, pastu hari ibu dan rini hari guru jua..aku pun sekarang da bergelar guru da pun..tp xmenyebabkan aku xwish tuk guru-guru aku walaupun aku da bergelar gurukan..kat umah aku pun da ade dua orang guru..satu akak aku dan satu adik aku..da leh wat persatuan da ni..hehe

jadi pada kesempatan ini aku ingin mengucapkan SELAMAT HARI GURU kepada guru-guru aku yang telah banyak menabur ilmu dan pengajaran kepadaku agar aku menjadi orang yang berguna...alhamdulillah dengan berkat semua yang mengajar aku..aku telah berjaya menjadi manusia yang berguna..klu xtuk semua..tp pada mak aku..hehe..

semoga guru-guru yang mengajar aku dari kecik sampai ke hari ini beroleh rahmat dan dicurahkan rezeki yang melimpah ruah serta umur yang panjang lagi berjya dunia dan akhirat..amin...

klu aku nk sebutkan semua name itu..mmg terlalu banyak dan aku pun da xteringat kesemuanya sekali..maaf kerana xingat..tapi doa itu xpernah putus ku kirimkan kepada mereka..

tq cikgu..luv u all..

post signature

8 comments:

NoRuLLiSzA eL FaRiSi Saturday, May 16, 2009  

yehh...betul2, klu nk sebut sume, mau xcukup 1 page (haha,betui ke :) )

ermm...selamat hari guru... semoga dipermudahkan segala urusanmu...

p/s:ucapkan buat si dia jugak ek...guru gak kan :)

hIrOsHiNaRi Saturday, May 16, 2009  

sama2..selamat hari guru jua ..hehe

joegrimjow Saturday, May 16, 2009  

guru yg hebat
anak murid yg hebatt

:: Alif :: Dal :: Mim :: Saturday, May 16, 2009  

selamat hari guru sufi..!!

p.s: aku dpt bnyk adiah arini..hahaha

hIrOsHiNaRi Saturday, May 16, 2009  

tq to joegrimjow dan adam..

to adam..baject best la tu dapat hadiah time cuti ni..musykil ni...

inarihiroshi,  Sunday, May 17, 2009  

selamat ari guru..
eh da jd guru ke..bes gak jd guru ni,dpt byk hadiah,tp time ari guru jela bes..hehe

hIrOsHiNaRi Monday, May 18, 2009  

die best la guru berkaliber..mane leh lawan..heheh

inarihiroshi,  Friday, May 29, 2009  

time kasih,aligato..guru yg xreti nk ngajar.heehe

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO