18 October 2009

LittLe Crash & PrAy 4 Me

kes ni berlaku semalam semasa aku nk keluarkan kereta aku di tempat yang akan sempit telah berlaku satu bende yang aku xnk sangat bende ni berlaku..


kisah
sebenarnya cmni, depan umah aku ni ade kenduri kawin, jd khemah kawin ni penuh la kat depan sampaikan aku terpaksa park kite aku jauh sikit dan tempatnye one way sahaja ni. Nak jadikan cerita, aku nk keluar rumah sbb ade keje ni..undur punya undur, pastu pusing punya pusing tibe kedengaran satu bunyi yang aku xsuke sgt ni..turrkkk.. tula lebih kurang bunyi die..


pastu
cepat2 aku kuarkan keta aku dengan perasaan hangin semacam akibat ade ke parking kat simpang yang sempit, akai ada ka..pe lagi, tanpe melihat keta tersebut..aku meluncur laju sampai la ke destinasi aku nk pegi tu..aku kuar terus cek..fussh lega. rupenye sikir je lekuk..sikit yang klu sentuh baru terasa..cume cat keta tu ade la sikit kat keta aku ni..sape suh park cam haram kan. Aku tetap bersyukur kerana xde la sampai nk berganti bagai dan badi untuk keta baru sudah pun aku lalui..hehe... tgk la kat bawah ni gambar die..jgn gelak lak..

esok aku ade temuduga kat KOLEJ PROFESIONAL MARA kat beranang..tempat pun aku xtau lagi..kul 830 pg. cume semua yang die mintak ngn micro teaching sume da setel ni..jd kepada rakan senegarawan aku ni..doakan aku ye..mane tau sangkut pensyarah nt..boleh la aku buatkan lubang tuk kome..hehe...doakan ye.

post signature

8 comments:

anap_ilmi Sunday, October 18, 2009  

sembang crash mcm apee je...tu bukan crash..tp scratch sajewwww..aku ingt samapi patah spoiler pe sumer..hehe

hIrOsHiNaRi Sunday, October 18, 2009  

saje bikin gempak je..hehe..nk tgk ko sudi ke melawat org kene crash ni..hehe

Janggel Sunday, October 18, 2009  

huh ingat hancoq tadi...alhamdulillah~

inarihiroshi,  Tuesday, October 20, 2009  

ala ckit je 2..viva kemek diam je..xketuk2 pn lg..

hIrOsHiNaRi Tuesday, October 20, 2009  

ala..viva punye tuan xde blog die..hehe

:: Alif :: Dal :: Mim :: Wednesday, October 21, 2009  

ha..dpt pun nk komen ni..

isyh..aku ingt terok bbnar la..penat je aku on9 kt sek ni semata2 nk tgk gmbr tu..hahaha

hIrOsHiNaRi Friday, October 23, 2009  

haha..syg gak korg kat aku ye...hehe

SYED.IQBAL.SYED.FUAD Tuesday, December 08, 2009  

goodluck brader. bwk kete elok2. aku rase badi liverpool byk sgt dlm kete lu. tu yg kene cmtu. hehe

Post a Comment


ShoutMix chat widget

World Followers

World From

World Banners

<<- selamat datang ke mysite hiroshinariworld.blogspot.com..selamat berjumpa lagi->>

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO